ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ

 • Објавен пред 3 месеци
 • Декра
 • Активен до 19.11.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

ОПИС НА КОМПАНИЈАТА

За нашиот клиент, Gio Gio Gelato, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 • ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Подготовка на понуди, испратници, фактури, одобренија и слично;
 • Подготовка на договори и архивирање;
 • Следење на компаниските правила и процедури;
 • Прием и проследување на повици, прием на нарачки;
 • Организирање на логистиката за дистрибуирање на нарачките;
 • Водење евиденција на побарувања и извршување наплата.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • ВСС;
 • Напредно познавање на англиски јазик, пишување и говорење;
 • Способност за самостојна и тимска работа;
 • Одлично познавање на Word и Excel (MS Office).

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија;
 • Вредна и одговорна личност;
 • Подготвеност за тимска работа;
 • Способност за работа под притисок и во временски рок;
 • Добри комуникациски вештини и самоиницијативност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Клиентот нуди:

 • Редовен работен однос;
 • Можност за професионален развој и унапредување;
 • Неделно работно време од понеделник до петок.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите биографии можат да ги проследат на: rabota@dekra.mk

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 20/11/2019.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ