Заварувачи

  • Објавен пред 6 месеци
  • ДПТУ БРАКО - ВЕЛЕС
  • Активен до 25.01.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Велес

(преземи го огласот во Word)

ДПТУ Брако ДОО од Велес има потреба од работници за следниве работни места:

1.       МИГ-МАГ (CO2) и ТИГ заварувачи

1.1.    Опис на работа:

-       Прием на налог и технички цртеж за работа;

-       Проверка на апарат за заварување и поставување на параметри за заварување;

-       Извршување на заварување;

-       Проверка и складирање на заварената конструкција. 

1.2.    Потребни квалификации:

-       Минимум средно образование;

-       Познавање на читање на технички цртеж;

-       Познавање на постапка за заварување;

-       Работно искуство во заварување.

2.       Заварувачи на обука МИГ-МАГ (CO2) и ТИГ

2.1.    Опис на работа:

-       Прием на налог и технички цртеж за работа;

-       Проверка на апарат за заварување и поставување на параметри за заварување;

-       Извршување на заварување;

-       Проверка и складирање на заварената конструкција. 

2.2.    Потребни квалификации:

-       Минимум средно образование;

-       Познавање на основни браварски работи.

 

Што нуди БРАКО:

-       Можност за стекнување знаење и искуство, од искусни обучувачи, долгогодишни членови на тимот на БРАКО.

-       Можност за напредување во работата;

-       Работа во Велес;

-       Добар социјален пакет

 

Сите заинтересирани своето CV (кратка биографија), со назнака за работното место за кое аплицираат, можат да ги испратат на следната електронска адреса hr@brako.com.mk или да ги остават на капијата на БРАКО, ул. Раштански пат бр.2, Велес.

Прашања и повеќе информации на тел. 043 551 107.

КЛИКНИ