Шанкери/шанкерки

  • Објавен пред еден месец
  • Клуб Слот 77
  • Активен до 26.06.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Битола

Потребни Квалификации:

  • Подготовка и прием на нарачки
  • Подготовка на кафе, топли напивки и  пијалаци
  • Одговорен за функционалноста на шанкот
  • Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса : [email protected] (со назнака за шанкер/шанкерка)