Правник во нотарска канцеларија

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 08.12.2021
 • Позиција: Правник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ПАВ Мотиви:

Application Support Analyst - Декларант

ПАВ МОТИВИ за потребите на својот клиент, Нотарска канцеларија oд Скопје, бара:

ПРАВНИК ВО НОТАРСКА КАНЦЕЛАРИЈА

Потребни квалификации: 

 • Завршен Правен факултет
 • работно искуство во нотарска канцеларија ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на македонски јази
 • Напредна работа со компјутер и MS Office

Лични квалитети:

 • Способност за работа во тим
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност
 • Самоиницијативност, лојалност и професионалност

Услови:

 • Работно време 08:00-16:00ч
 • Почетна плата од 24.000 ден
 • Работа со искусен тим и можност за унапредување

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ПРАВНИК ВО НОТАРСКА КАНЦЕЛАРИЈА.

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.