Менаџер за продажба

  • Објавен пред 11 месеци
  • Идипи ком
  • Активен до 17.11.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Искористи ги своите менаџерски и комуникациски способности и заработи!!!

Испрати свој опис и мотивација на contact@lapaj.mk и стани дел од тимот на www.lapaj.mk .

КЛИКНИ