Претставник за продажба

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Декра
 • Активен до 23.10.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Во име на нашиот клиент, Yeppeuda, бренд кој се залага на македонскиот пазар да се достапни најдобрите производи од корејско потекло, ДЕКРА ја огласува следната позиција:

ПРЕТСТАВНИК ЗА ПРОДАЖБА

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Продажба на козметички производи
 • Прием на роба
 • Водење евиденција и попис на артиклите

  ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Основно познавање на козметички производи
 • Желба за доедукација
 • ССС

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Основно познавање на Excel
 • Познавање на англиски јазик, познавање на Албанскиот јазик ќе се смета за предност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Одлични вештини за продажба и преговарање

  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Работното време е од 10:00 – 22:00 во две смени

Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција, своите професионални биографии можете да ги испратите на:   [најави се за да го видиш е-маилот]

Крајниор рок за аплицирање е: 27/10/2021.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на клиентот.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта:  [најави се за да го видиш е-маилот] .