ДГПУ Бранко Гапо ДООЕЛ: Административен работник

Административен работник

Печатница Бранко Гапо ДООЕЛ има потреба од еден административен работник со познавање на изготвување на фактури, водење на материјално книговодство, евиденција на работни налози и изработка на извештаи. Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »