Стручен соработник/медицински претставник за Македонија

 • Објавен пред 6 месеци
 • Декра
 • Активен до 28.04.2017
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Наш клиент е компанија која е докажан лидер на пазарот во доменот на фармацијата, нудејќи ги своите производи и услуги на аптеки и веледоргерии. Во име на својот клиент, Декра ја огласува следнава позиција:

 • СТРУЧЕН СОРАБОТНИК/МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК ЗА МАКЕДОНИЈА

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Секојдневна посета на доктори и фармацевти и промоција и презентација на производите и рекламниот материјал;
 • Поттикнување на продажбата на производите во аптеки и веледоргерии;
 • Остварување на резултати од зададени продажни планови и задачи.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено Високо Образование- медицински, стоматолошки или фармацевтски факултет;
 • Пожелно е минимум шест месеци до една година искуство на иста или слична позиција;
 • Одлично познавање на MS Office пакетот;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;
 • Валидна возачка дозвола, Б категорија.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Диманична личност со изразени комуникациски и презентациски вештини;
 • Проактивност, организираност и ориентираност кон остварување на резултати;
 • Висок степен на одговорност и самоиницијативност;
 • Висока мотивираност и професионалност;
 • Способност за тимска работа.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на rabota@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 21/04/2017.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ