Застапници за Битола, Прилеп, Ресен и Квадарци; Организатор на продажба во телемаркет

  • Објавен пред 10 месеци
  • Винком
  • Активен до 19.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Битола

Во Септември запослуваме нови соработници на следните позиции:

1. Застапници за Битола,Прилеп,Ресен и Квадарци

2. Организатор на продажба во телемаркетинг

Ваши карактеристики:

  • љубезност
  • конверзациски способности
  • точност

Со и без искуство во продажба,сопствен транспорт.

Нудиме долгорочно вработување во потенцијални промоции.

Испратете го вашето CV на:

infobitola25@gmail.com

КЛИКНИ