Се бара раководител на сектор

Хотел Изгрев ***** е хотел кој се наоѓа на струшкото крајбрежје.
Хотелот гради успешна приказна во своето работење со голема посетеност од туристи од различни земји.


Доколку сакате да работите во пријатна атмосфера со професионалци во својата област и се чувствувате подготвени за предизвик за работа во хотел со 5 ѕвезди доставете ја вашата апликација - CV за  работни позиции:

  • раководител на сектор домаќинство (housekeeping)
  • надзор на хигиеничари

Вашите апликации можете да ги доставите на следнава е-маил адреса:
hr@hotelizgrev.com
За сите детални информации кои Ви се потребни можете да се обратите на тел. +389 70 404 473

КЛИКНИ