Монтер за мебел, Фарбар, Столар

 • Објавен пред 3 недели
 • АСД-Профил
 • Активен до 07.05.2021
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

АСД-ПРОФИЛ ДООЕЛ
Адреса: ул.Лихнида бб - Ѓорче Петров, 1000 Скопје
Веб страна: www.asd.mk

АСД Профил е компанија која се занимава со изработка на сериски мебел и мебел по мерка која датира од 2004 година. Седиштето на фирмата се наоѓа во Скопје, Р. Македонија.

Поради зголемен обем на работа имаме потреба од следните позиции на неопределено работно време: 
Столар, Монтер за мебел, Фарбар

Работни денови: Понеделник до Петок

Услови:

 • Вредна и совесна личност
 • Работа во тим
 • Организираност и одговорност
 • Самоиницијативност и енергичност
 • Точност и редовност
 • Читање на технички цртежи