ОПЕРАТОРИ НА УПЛАТНИ МЕСТА ЗА ГРАД СКОПЈЕ

 • Објавен пред 10 месеци
 • ДЕЛТА БЕТ
 • Активен до 21.02.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Mozzart на пазарот на игри на среќа работи од 2001 година и како таква е една од водечките компании во регионот на Источна Европа. Нашата основна дејност е приредување на игри на среќа во обложувалница, а нашиот најголем капитал се луѓето. Во овој момент, компанија Mozzart има околу 3000 работници и околу 700 подружници во регионот.  Во Македонија работи од 2008 година, има околу 300 вработени и има 65 подружници.

                                  За работа на територијата на Град Скопје, потребни ни се

                                                 ОПЕРАТОРИ НА УПЛАТНИ МЕСТА

Основни должности:

 1. Прием на уплатa и исплата на добитни тикети
 2. Комуникација со играчи и давање потребни информации поврзани со услуги, резултати, услови и начин на играње
 3. Грижа за безбедност на парични средства, како и грижа за опрема и уредите на уплатното место
 4. Принтање резултати, дневни понуди и додатоци, ажурирање огласна табла, уклучување пренос од спортски настани
 5. Припрема на топли и ладни пијалоци и послужување клиенти
 6. Работа на фискална каса
 7. Прием и проверка на роба и испратници од добавувачите
 8. Одржување хигиена на шалтерот, шанкот и уплатното место

Услови:

 1. IV степен стручна спрема
 2. Пожелно работно искуство на работни места како трговци, комерцијалисти или на работни места во менувачница
 3. Одлично познавање на работа со компјутер
 4. Одговорност, лојалност, професионалност
 5. Совесност, самодисциплинираност, прилагодливост
 6. Смиреност, сталоженост, комуникативност
 7. Насоченост кон тимска работа како и способност за самостојна работа

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Mozzart, чија основна цел е да воспостави и  ги подигне стандардите во областа на спортското обложување во Македонија и Источна Европа, Ве молиме Вашето CV и мотивационото писмо да ги испратите на e-маил job@mozzartbet.mk  
Во насловот на меилот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате.

Краен рок за поднесување на пријавите е 20.02.2017 година.
Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг. Непотполните пријави нема да бидат разгледувани.

КЛИКНИ