Чувар

Фирма Дени Интернационал во н.Илинден има потреба од вработување на чувар:

 

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
  • Поседување на лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на РМ

 

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на sonjad@deniint.com.mk

КЛИКНИ