Рецепционер

  • Објавен пред 5 месеци
  • ПСУ Максимилијан
  • Активен до 11.10.2019
  • Позиција: Образовен кадар
  • Локација: Скопје

ПСУ Максимилијан го проширува тимот!

Училиштето има потреба од рецепционер со високо образование или студент. 
Кандидатите треба да имаат високо познавање на англискиот јазик. Сите апликанти треба да испратат кратка биографија и копија од диплома на: info@maximilian.edu.mk и ќе бидат исконтактирани. 

Ве очекуваме!

КЛИКНИ