Проценители на штети на моторни и патнички возила

За компанијата: СЗУ ГмбХ е компанија која се занимава со процена на штети од автомобилската индустрија, која што е распространета не само во Германија, туку и низ цела Европа и во други земји ширум светот. повеќе за компанијата »

Kомпанијата СЗУ ГмбХ ДООЕЛ Скопје како членка на СЗУ Групацијата се занимава со процена на штети од автомобилската индустрија. Покрај централата која што се наоѓа во Германија, Баварија распространета  е низ цела Европа и во други земји.

Проценители на штети на моторни и патнички возила

Потребни квалификации:

  • Познавање од областа на моторните возила
  • Познавање на работа со компјутери
  • Подготвеност за тимска работа
  • Организираност и одговорност кон доверените задачи
  • Познавање на германски јазик

Што нудиме:​

  • Одлични работни услови
  • Работно време од понеделник до петок ( 07:00-15:00 ;08:00 -16:00;09:00 -18:00)
  • Конкурентна плата

Доколку сакате да дознаете нешто повеќе за нас, нашите услови или пак да станете дел од нашиот тим, пишете ни или испратете ни ја Вашата кратка биографија на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »