Асистент во малопродажба

Плата од 20.000 ден.

 • Објавен пред една недела
 • Алекс Дизајн
 • Активен до 01.12.2022
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Facebook: aleksdizajnmebelcentar

Компанијата Алекс Дизајн е формирана во 2000 година, додека со мебел активно се занимава од 2006 година. Квалитетот, услугата, изборот и довербата се основните приннципи по кои се раководиме од самиот почеток. Интенциjата на компанијата е секогаш да биде што е можно поблиску до купувачите и адекватно да одговори на нивните желби и потреби за квалитетен мебел по пристапни цени во своите домови .

Бараме ентузијасти, одговорни личности  кои ја сакаат својата работа. Работната позиција се однесува на полно работно време 40 часа неделно, организирано во две смени(пон-петок 09-15.30 и 13.30 -20.00 и сабота 09.00-16.00. Недела и државни празници се неработни денови).

Искористете ја можноста за кариера во Алекс Дизајн и аплицирајте за работна позиција асистент на малопродажба

Компетенции

 •  Mотивирана и стабилна личност
 •  Организираност и темелност во работата
 •  Навремено исполнување на обврските зададени по налог на претпоставениот
 •  Способност за тимска работа и одговорност 
 •  Култура на континуирано учење
 •  Работна етика
 •  Дигитална комуникација
 • Самоорганизација, задачи поврзани со секојдневно функционирање на продавницата.
 •  Претходно работно искуство  ќе се смета за предност


 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »