Помошник референт за онлајн продажба

 • Објавен пред една недела
 • Convivial SMM
 • Активен до 25.05.2024
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

ПОМОШНИК РЕФЕРЕНТ ЗА ОНЛАЈН ПРОДАЖБА

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ:

 • Завршено минимум средно образование;
 • Добро познавање на англиски јазик;
 • Активна работа на компјутер;
 • Познавање на социјалните мрежи (Facebook, Instagram, X, TikTok, Youtube);
 • Одговорност и уредност во извршување на секојдневните обврски;
 • Организираност и способност за истовремена работа на повеќе задачи; 
 • Способност за тимско и индивидуално работење;
 • Професионалност и комуникативност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

 • Работно време од 40 часа неделно;
 • Редовни месечни примања;
 • Позитивна и динамична работна атмосфера;
 • Можност за брзо напредување.

Сите заинтересирани за овој оглас можат да испратат CV на:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »