Финансиски работник

За компанијата: НИК Системи е приватна компанија која се занимава со инсталирање и продажба на компоненти и системи за: А. Индустриска автоматизација Б. Техничка заштита на објекти В. Детекција и дојава н позар и... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • НИК Системи ДООЕЛ
 • Активен до 18.10.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Кандидатите треба да имаат:

 • Високо или средно соодветно образование
 • Добро знаење на Англискиот и Македонскиот пишан и говорен јазик
 • Искуство во работење во Word
 • Изразено чувство за Одговорност и
 • Способност за самоорганизираност и самостојност во работењето

Работни задачи:

 • Домашни (ДЕНАР-ски) плаќања и нивна евиденција
 • Евидентирање на влезни и излезни фактури 
 • Откуп на девизи и плаќање кон странски добавувачи
 • Организирање транспорт на робата од странските добавувачи
 • Припрема на документи за увоз и увоз на пратките
 • Изработка на Девизни каклулации
 • Изготвување и евидентирање на други документи