ОПЕРАТОР

СВИССЛИОН-АГРОПЛОД ДООЕЛ РЕСЕН Подружница Производство Скопје

Има потреба од работник на работно место

 

ОПЕРАТОР во производствен погон

 

СВИССЛИОН-АГРОПЛОД ДООЕЛ РЕСЕН Подружница Производство Скопје

има потреба од оператор во производствен погон, на определено работно време од  3 месеци  со можност за продолжување на работниот однос. Вработениот ќе работи во три смени и тоа прва смена од 06-14 часот, втора смена од 14-22 часот и трета смена од 22-06 часот.

 

Потребни квалификации:

 • ССС -прехранбен, земјоделски, електро или машински техничар;
 • Претходно работно искуство во производствен погон ќе се смета за предност ;
 • Работа со компјутер и
 • Познавање на англиски јазик.

 

Очекувани вештини и способности:

 • Организациски способности;
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати;
 • Способност за индивидуална и тимска работа и
 • Возачка дозвола Б категорија (активен возач).

 

Вашата професионална биографија (CV) и Писмо за мотивација можете да ги испратите на следната е-mail адреса: jobs@swisslion.com.mk со задолжителна назнака на позицијата.

 

Напомена:

 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Изборот ќе се изврши во рок од 30 дена од денот на завршување на огласот.
 • Траење на огласот и рок на пријавување до 16.03.2019 година.

 

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

КЛИКНИ