Супервизор на возен парк / Fleet Supervisor

 • Објавен пред 2 недели
 • Kipper
 • Активен до 28.05.2020
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Тетово

Активни огласи од Kipper:

Хаусмајстор

(преземи го огласот како PDF)

Supervizor i mjeteve transportuese

Pergjegjesite:

 • Monitorim dhe raportim i kostove te transpotit
 • Rregjistrimi dhe ndjekja e afatit te skadimit te rregjistrimeve te mjeteve te transportit
 • Organizim dhe raportim i mirembajtjes se mjeteve dhe pajisjeve te transportit
 • Porositje dhe ndjekje e porosive te pjeseve rezerve
 • Mirembajtje dhe ndjekje e sistemit te GPS
 • Organizimi i transportit te administrates
 • Kontroll i pajisjeve dhe aspekteve higjienike te mjeteve te transportit
 • Organizim i hapsires se parkingut te firmes
 • Organizim i stokut te pjeseve reserve te mjeteve te transportit
 • Ndjekje te raporteve te incidenteve
 • Blerje te mjeteve transportuese

Kualifikimet:

 • Arsim te larte
 • Me se paku nje vjet pervoje ne sektorin e logjistikes
 • Kandidatet me certifikime ne sferen e logjistikes do te kene prioritet
 • Aftesi te shkelqyera organizative
 • Aftesi analitike dhe te zgjidhjes se problemeve
 • Aftesi me pune ne kompjuter

Beneficionet

 • Paketa e beneficioneve do te ju komunikohet kandidateve te perzgjedhur gjate intervistes

 

КЛИКНИ