Референт за прием во осигурување

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • ЕСИ
 • Активен до 29.01.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Врвно осигурително друштво, во соработка со Агенцијата за вработување и посредување  ЕСИ, нуди можност за вработување на еден извршител на работната позиција:

Референт за прием во осигурување во секторот за прием во осигурување

РАБОТНИ ЗАДАЧИ И ОДГОВОРНОСТИ:

 • Следење и истражување на пазарот на осигурување
 • Развој на продуктите на Друштвото
 • Стекнување на нови клиенти
 • Развој и одржување на постоечката база на клиенти на Друштвото
 • Изготвува и ги проверува понудите за осигурување во однос на усогласеност на истите со законски прописи, тарифи за осигурување и сите релевантни акти кои ја регулираат областа

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Задолжително ВСС (висока стручна спрема) - предност ќе има имаат кандидати од економски насоки, правен факултет, технички науки или осигурување
 • Работното искуство над 3 години,  
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на МS Office пакетот

 

ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ

 • Комуникациски вештини
 • Мобилност, ориентираност кон тимска работа
 • Вештина за управување со време
 • Организациски вештини, одговорност и иницијативност
 • Доверливост, чесност, лојалност
 • Објективност, непристрасност

 

НУДИМЕ:

 • Работа во позитивна и просперитетна работна средина
 • Работно време: 08 – 16
 • Годишен одмор; според ЗРО

 

 • Плата и други бенефиции согласно интерната политика на компанијата

 

Ги поттикнуваме кандидатите кои ги исполнуваат наведените критериуми, своите биографии да ги испратат на маил [email protected]

 

Само селектираните кандидати ќе бидат контактирани. Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата дата база со можност за повикување на идни соодветни огласи.

 

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

 

 

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[email protected], www.esi.mk