Административен работник

  • Објавен пред 3 недели
  • Техно Павер
  • Активен до 05.05.2021
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

ТЕХНО ПАВЕР ДООЕЛ има потреба од 1 лице, на работно место Административен службеник.

Потребно е работно искуство во областа администрација ( изготвување фактури. електронско банкарство, пријава и одјава, благајнички работи и друго ). Исто така потребно е и солидно познавање на Microsoft Office ( Word, Excel...) и возачка дозвола Б категорија. Добро познавање на англиски јазик ќе се смета за предност. 

Испратете го вашето CV на [email protected] со назнака за која работна позиција аплицирате.