Систем администратор/SYSTEM ADMINISTRATOR

За компанијата: НЕОТЕЛ ДОО е телекомуникациски оператор формиран во 2004 година со македонски капитал од страна на реномираната ИТ компанија, Неоком АД. Повеќе од 15 години на пазарот нуди широк спектар на услуги од областа... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 10 месеци
  • НЕОТЕЛ ДОО
  • Активен до 17.10.2023
  • Позиција: Програмер/Информатичар
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 025511156
  • Веб: www.neotel.mk
  • Facebook: neotel.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »