Администратор

  • Објавен пред 3 недели
  • Биоком Тренд ДООЕЛ
  • Активен до 16.06.2021
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Вашите одгворности

* Организирање на работите во канцеларијата

*Обновување и одржување на сите податоци за клиентите

*Управување на влезни и излезни докуемнти и организација на истите

*Изготвување и аривирање на документација

*Обработка на податоци

*Комуникација со партнери и соработници

*Изготвување на фактури и испратници

*Изготвување на писма и понуди

*Изготвување на извештаи 

Потребни квалификации

*Одлично познавање на работа на компјутер

*Комуникативна личност и способност за работа во тим

*Организираност, иницијативност и лојалност

*Високо образование

Пратете CV на [email protected], Сите кандидати ке бидат детално рагледани на интервју ке бидат повикани кандидатите кои најмногу одговараат на нашите барања.