МАГАЦИОНЕР

 • Објавен пред 2 недели
 • ЕСИ
 • Активен до 18.09.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕСИ:

Рачен мијач на автомобили

За вработување кај наш клиент од областа на прехрамбена индустрија потребен е:

 

Магационер (Реон Чаир, Бутел 2, Железара)

 

ОПИС НА РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Подготвување на роба за купувачи;
 • Редење на производите на рафтови;
 • Средување на магацинот.

 

БАРАМЕ:

 • ССС;
 • Со или без работно искуство;
 • Пожелно е да поседува возачка дозвола Б категорија;
 • Лојална, посветена и комуникативна личност;
 • Тимски работник.

 

НУДИМЕ:

 • Договор на определено време со можност за неопределено;
 • Можност за почеток – Веднаш;
 • Работно време од 07:00ч. до 15:00ч.;
 • Дневница 660 мкд. (нето износ)

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

 

КЛИКНИ