Шивач/ка

За компанијата: Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. повеќе за компанијата »

Најголемиот принт центар во Македонија Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Полиестердеј има потреба од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следната работна позиција – Шивач/ка.

Лични карактеристики на кандидатот:

  • Претходно искуство во шиење,
  • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи,
  • Способност за самостојна и тимска работа.

Опис на работно место:

  • Финална обработка на материјали согласно работните налози и упатства.

Нудиме:

  • Постојана поддршка и помош од вработените во Полиестердеј во периодот потребен за адаптација,
  • Пријатна работна атмосфера,
  • Можност за учење и стекнување нови вештини,
  • Колективно осигурување во случај на незгода,
  • Работна униформа согласно работното место,
  • Навремена исплата на плата, додатоци на плата – минат труд и К-15.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим и кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: “за работна позиција шивач/ка”.

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »