Помошници оператори/ки (реон Скопје)

 • Објавен пред 11 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 20.07.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш клиент кој се занимава со изработка на везови и располага со најсовремени компјутеризирани машини за автоматизирано везење, потребни се:

Помошници оператори/ки (реон Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Подготовка и поставување на материјали (подлоги) за везење на машина

 • Набљудување на процесот на автоматско везење

 • Финална обработка на извезените материјали

 • Други работи кои произлегуваат од процесот на везење

 

БАРАМЕ:

 • Двајца извршители

 • ССС

 • Со и без претходно работно искуство

 • Работлива, трудољубива, темелна и продуктивна личност

 

ПОНУДА:

 • Веднаш почнувате со работа на определено, со можност за потпишување на договор за неопределено работно време

 • Предвидена е обука

 • Работно време во смени од 07:00 до 15:00 и од 14:00 до 22:00

 • Годишниот одмор е предвиден според законот

 • Можност за напредување

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ