Асистент во ИТ сектор

За компанијата: КАМ доо е основан во Скопје во 1999 година, како трговско претпријатие кое започна со само еден маркет во Градскиот трговски центар. Називот КАМ е скратеница од презимето на основачот Гоце Камчев. КАМ... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Кам ДОО Скопје
 • Активен до 23.01.2021
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

КАМ ДОО е најголем синџир на маркети во Македонија кој ги применува основните принципи на хард дисконт: Висок квалитет и постојно ниски цени. Присутни сме во три земји со повеќе од 90 продавници, а успехот на компанијата го обезбедуваат 1.100 вработени кои посветено и професионално ја извршуваат својата работа.

Поради понатамошен развој, Компанијата има потреба од:

 

АСИСТЕНТ во ИТ сектор

 

Потребни квалификации:

 • ССС (средно образование);
 • Работно искуство минимум  1 година, пожелно во областа.
 • Аналитичен, ориентиран кон успех.
 • Одлично познавање на техничкиот (стручниот) дел од работењето.
 • Јаки организациски, комуникациски вештини, можност за работа со рокови и под притисок.
 • Способност за разрешување на проблеми.
 • Одлични интерперсонални и комуникациски способности, пишани и усни за ефикасна интеракција со персоналот и другите одделенија.

 

Работни задачи:

 • Прием, евиденција и подготовка на документација
 • Поставување и инсталација на компјутерска и мрежна опрема
 • Инсталација и параметризација на оперативни системи и софтверски пакети на компјутери и компјутерска опрема
 • Телефонска поддршка и решавање на технички проблеми

 

Услови кои ги нуди КАМ:

 • Возбудлива и динамична работа;
 • Пријатна работна атмосфера за тимски дух;
 • Работа во интернационална компанија
 • Обемно воведување во работата со обука која ветува напредок и успех во работата.

 

Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете своја биографија (CV) на следната адреса: КАМ ДОО Персонален оддел ул. Индустриска бб (товарна) 1000 Скопје или на E-mail: [email protected]

Апликации за работа можете да испратите и преку нашата нова интернет страница

web: www.kam.com.mk