МАГАЦИОНЕР / ВОЗАЧ

 • Објавен пред 8 месеци
 • ДЕЛТА БЕТ
 • Активен до 19.08.2018
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје
 • Mozzart e најголемиот приредувач на игри на среќа во Југоисточна Европа, застапена на територијата на Република Србија, Романија, Република Српска, Хрватска, Македонија, а од скоро време и во Африка. Со повеќе од 1000 Уплатни места и околу 4300 вработени, апсолутно сме регионален лидер во оваа трговска дејност. Нашата деловна политика е заснована на модерни принципи на работење, констанотно унапредување на услугите и сваќање на иновативноста и единственоста како императив. Свесни дека успехот на компанијата е невозможен без стимулативно, динамично и удобно работно окружување кое развива вештини, знаења и кариера на вработените, внимателно ја градевме својата репутација за најпосакуван работодавач.   

 

За работа на територијата на Град Скопје, потребен e

 

МАГАЦИОНЕР/ВОЗАЧ

 

Основни должности:

 1. Прием на стока, припрема на стока, утовар  и истовар
 2. Припрема и монтажа на мебел
 3. Раздолжување на уплатни места со опрема која се враќа во магацин
 4. Припрема на стока за отпис
 5. Редовен годишен попис
 6. Сортирање, задолжување и раздолжување на приемници и отпремнина во магацинот и друга попратна документација
 7. Уредно водење патни налози
 8. Одржување на надворешната и внатрешната хигиена на возилото
 9. Следење на исправноста на возилото и попратната опрема на возилото  кое го користи
 10. Пополнување на електронски патен налог
 11. Водење сметка за потрошувачката на горивото

                                                                       

Услови:

 1. Средно образование IV степен на стручна подготовка
 2. Потребно искуство: Потребно е минимум претходно работно искуство од  2 години на исти или слични работи. Потребно е искуство на работното место возач/дистрибутер што подразбира добро познавање на теренот, условите во сообраќајот и сообраќајните прописи.
 3. Сертификати/Лиценци: Задолжително поседување возачка дозвола Б категорија, поседување возачка дозвола (Ц категорија) ќе се смета за предност
 4. Дополнителни знаења: работа со компјутер
 5. Вештини: комуникативност (усмена и писмена), интерперсонални вештини, сигурност, концентрација, одговорност и доверливост,
 6. Добро познавање на патиштата во Македонија

 

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Mozzart, чија основна цел е да воспостави и  ги подигне стандардите во областа на спортското обложување во Македонија и Источна Европа, Ве молиме Вашето CV и мотивационото писмо да ги испратите на e-маил job@mozzartbet.mk. Во насловот на мејлот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате.

Краен рок за поднесување на пријавите е 19.08.2018 година. Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг. Непотполните пријави нема да бидат разгледувани.

КЛИКНИ