Градежен инженер - конструктивна насока

Плата од 35.000 ден. до 40.000 ден.

За компанијата: Институтот за земјотресно инженерство и климатски промени (ИЗИКП) е првиот приватен научен институт кој е запишан во Регистарот на субјекти кои вршат научноистражувачка дејност кој го води Министерството... повеќе за компанијата »

Институт за земјотресно инженерство и климатски промени има потреба од:

 

  • Дипл. градежен инженер со VIIA степен или магистер, конструктивна насока со најмалку две годишно искуство во проектирање.
  • Пријавувањето е на неопределено време со 40 часови неделно,
  • Работно време од 07:30 до 15:30 часот.

 

Заинтерсираните своето CV да го испратат на мејл адреса [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »