Junior Sales Assistant

 • Објавен пред 8 месеци
 • Декра
 • Активен до 23.10.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За нашиот клиент, Ин Опера, компанија која се бави со продажба на природен камен, со локации во Лондон и во Скопје, Декра ја објавува следната позиција: Junior Sales Assistant

 

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Телефонирање и прецизно објаснување на продуктите и нивните бенефити;
 • Пополнување и одржување на дата база на податоци;
 • Асистенција при подготовка на продажни активности, како уредување на содржни и истражувања;
 • Уредно одржување на записник од добиените барања;
 • Постојана комуникација на Англиски јазик;
 • Работа во CRM.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Високо образование;
 • Одлично познавање на Англискиот јазик;
 • Напредно познавање на MS Office пакетот;
 • Пожелно е познавање на дигитален маркетинг;
 • Пожелно познавање на CRM;
 • Предност ќе имаат кандидати кои имаат познавање на читање на Auto Cad.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги достават на: job@dekra.mk 

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 20/08/2018

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

 

КЛИКНИ