Хигиеничар/ка

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Декра
 • Активен до 02.12.2021
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

Во име на нашиот клиент Ванила Фуд -оператор во областа на подготовка и сервирање на храна,  ДEКРА  ја огласува следната работна позиција:

        ХИГИЕНИЧАР/КА
Потенцијалниот кандидат треба да биде посветена, педантна и темелна во извршување на работните обврски. Одговорна и организирана личност, способна за тимска работа, која ќе ги почитува и поддржува политиките во однос на безбедност и хигиена. Пожелно е кандидатот да има претходно искуство на слично работно место.

РАБОТНИ ЗАДОЛЖЕНИЈА :

 • Дневно одржување, чистење, спремање и дезинфекција - угостителски салон;
 • Дневно одржување чистење, спремање и одржување на стан;
 • Еднаш неделно чистење и дезинфекција - канцеларија.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Кандидатот да е државјанин на Република Македонија;
 • Кандидатот да е полнолетен;
 • Кандидатот да има општа здравствена способност за работното место;
 • Активно да го користи македонскиот јазик;
 • Завршено средно образование или основно;
 • Искуство како хигиеничар се смета за предност.

РАБОТНИ УСЛОВИ:

 • Полно работно време;
 • Работа во прва смена;
 • Почетен договор на определено работно време со можност за стекнување на постојан работен однос.

РАСПОРЕД НА РАБОТНО ВРЕМЕ :

 • еднократно работно време;
 • понеделник од 06:00 до 08:30 – салон, од 09:00 до 14:00 – стан;
 • вторник од 06:00 до 08:30 – салон, од 09:00 до 14:00 – стан;
 • среда од 06:00 до 08:30 – салон;
 • четврток од 06:00 до 08:30 – салон, од 09:00 до 12:00 -стан;
 • петок од 06:00 до 08:30 – салон, од 09:00 до 14:00 – стан;
 • сабота од 06:00 до 08:30 – салон, од 09:00 до 12:00 часот -канцеларија;
 • недела слободна.

ФИНАНСИСКА КОНСТРУКЦИЈА :

 • паричен нето износ на плата : 20.000, денари;
 • платени придонеси;
 • задолжителен К15;
 • обезбеден превоз од објект до објект;
 • обезбеден оброк.

Заинтересираните кандидати треба да ги поднесат електронски на  [најави се за да го видиш е-маилот]  следниве документи:

 • кратка биографија;
 • сведителство за завршено средно или основно образование;
 • препорака.

Краен рок за поднесување на документите е 30.11.2021 год.

Избраните кандидати ќе бидат известени и поканети на интервју.

Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на клиентот.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта:  [најави се за да го видиш е-маилот]