Административен асистент

За компанијата: Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. повеќе за компанијата »

Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Распишуваме оглас за работното место „Административен асистент“.

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените  потребни квалификации:

Лични карактерискити на кандидатот:

 • Минимум завршено средно образование
 • Комуникативност;
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Флексибилност, проактивност и лојалност;
 • Желба за докажување и напредок;
 • Способност за самостојна и тимска работа.

Опис на работно место:

 • Комуницикација со клиенти на телефон, поврзување со колегите од останатите сектори,
 • Проверка на материјалите кои се во изработка по барање на клиенти,
 • Проверка на готови материјали со работните налози,
 • Известување клиенти за готови материјали, пробни примероци ( на телефон и по маил-во случај кога клиентот не се јавува на телефон ),
 • Изготвување  на профактури и  фактури,
 • Читање на картица и ИОС,
 • Организација на достава.

Нудиме:

 • Постојана поддршка и помош од вработените во Полиестердеј во периодот потребен за адаптација;
 • Одлична работна атмосфера;
 • Можност за напредок доколку кандидатот покаже желба, знаење и способност да се носи со своите работни обврски;
 • Можност за учење и стекнување нови вештини;
 • Редовна Плата.

Работниот однос се заснова на определено време за период од 1 месец, со можност за продолжување на 3, 6 или 12 месеци.

За ова работнo место предвидена е почетна нето плата од 25.000 денари.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим и кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV  на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: “за работна позиција Административен асистент”.

Само кандидатите кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »