Комерцијалист за реон Скопје

 • Објавен пред 11 месеци
 • Декра
 • Активен до 19.11.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

За нашиот клиент, интернационална компанија, која е специјализирана за производи за градежната индустрија, системи за складирање, како и производи за одржување  во прехранбена индустрија, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 

Комерцијалист за реон Скопје 

 

Опис на работно место:

 • Планирање и организирање на продажните активности, реализација на зададените планови;
 • Следење и унапредување на продажбата; 
 • Одржување на соработката со постоечките и потенцијалните клиенти.

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование (високо образование ќе се смета за предност);
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност; 
 • Познавање од областа на машинството и градежништвото ќе се смета за предност;
 • Познавање на MS Office пакетот;
 • Познавање на Англиски јазик;
 • Возачка дозвола Б категорија.

 

Професионални знаења и способности:

 • Мотивирана и стабилна личност;
 • Динамична, иницијативна и личност насочена кон резултати;
 • Ориентираност кон клиенти;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини;
 • Организациски и аналитички способности;
 • Флексибилност за работа на терен.

 

Дополнителни информации:

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk со назнака за позицијата за која аплицираат.
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 08/12/2017 година.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ