АСИСТЕНТ НА ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР

 • Објавен пред 2 месеци
 • EUROVIA
 • Активен до 15.03.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Тетово

(преземи го огласот во Word)

АСИСТЕНТ НА ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР

 

ДГТУ ЕУРОВИА ДООЕЛ има потреба од млади, енергични, претставителни лица со можност за напредок во кариерата за следното работно место во Тетово: АСИСТЕНТ НА ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР - 2 лица

Основни задачи и одговорности:

 • Секојдневно организирање на работниот ден на Генералниот директор
 • Комуникација и координација со компаниите и лица со кои соработува Генералниот директор
 • Закажување и организација на состаноци на Генералниот директор и менаџментот на компанијата
 • Координација, комуникација, контрола и секојдневно учество во работата во компанијата
 • Следење на пазарната позиција на компанијата во делот на сопственоти производи и нејзината конкуренција
 • Изготвување на редовни извештаи и анализи за тековната работа во компанијата
 • Изготвување на извештаи и анализи за продажба
 • Комуникација со секторите во компанијата и координирање на истите
 • Комуникација и координација со клиенти и големи потрошувачи на компанијата како и следење на соработката со нив

Услови:

 • Основна нето плата: 18.000 ден.
 • Работниот однос се заснова на определено време 3 (три) месеци со можност за продолжување на Договорот за работа.
 • Работно време: понеделник - петок 08.00 -17.00 часот

 

Молба за прием, со кратка биографија (CV), диплома за завршено образование, една фотографија, како и контакт телефон, испратете на следната адреса:

 • адреса: ул 101 бр 15 Желино, Тетиви или на
 • e-mail: info@adelholding.com
 • e-mail: info@eurovia.mk

Молбите кои не се потполни нема да се разгледуваат.

Рок за пријавување до 18.03.2019

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование
 • Соодветно работно искуство (ќе се земе за предност)
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Солидно познавање на втор странски јазик (ќе се земе за предност)
 • Одлично познавање на Windows и MS Office пакетот 

Очекувани вештини и способности:

 • Развиени организациски, лидерски и комуникациски способности
 • Самоиницијативност и лојалност во извршувањето на работните задачи
 • Ориентираност кон остварување резултати и наоѓање решенија
 • Професионален и позитивен однос
 • Флексибилност за работа во динамична атмосфера
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок
КЛИКНИ