Заварувачи

 • Објавен пред 4 месеци
 • ДПТУ БРАКО - ВЕЛЕС
 • Активен до 16.04.2019
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Велес

(преземи го огласот во Word)

ДПТУ Брако ДОО од Велес има потреба од работници за следниве работни места:

1. МИГ-МАГ (CO2) и ТИГ заварувачи

Опис на работа:

 • Прием на налог и технички цртеж за работа;
 • Проверка на апарат за заварување и поставување на параметри за заварување;
 • Извршување на заварување;
 • Проверка и складирање на заварената конструкција. 

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование;
 • Познавање на читање на технички цртеж;
 • Познавање на постапка за заварување;
 • Работно искуство во заварување.

 

2.Заварувачи на обука МИГ-МАГ (CO2) и ТИГ

Опис на работа:

 • Прием на налог и технички цртеж за работа;
 • Проверка на апарат за заварување и поставување на параметри за заварување;
 • Извршување на заварување;
 • Проверка и складирање на заварената конструкција. 

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование;
 • Познавање на основни браварски работи.

Што нуди БРАКО:

 • Можност за стекнување знаење и искуство, од искусни обучувачи, долгогодишни членови на тимот на БРАКО.
 • Можност за напредување во работата;
 • Работа во Велес;
 • Добар социјален пакет

 

Сите заинтересирани своето CV (кратка биографија), со назнака за работното место за кое аплицираат, можат да ги испратат на следната електронска адреса hr@brako.com.mk или да ги остават на капијата на БРАКО, ул. Раштански пат бр.2, Велес.

Прашања и повеќе информации на тел. 043 551 107.

КЛИКНИ