Келнери/ки

 • Објавен пред 8 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 25.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Тренд   има потреба од ​Келнери/ки со  работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски)

Ние нудиме:

 • Дневница од 800 денари на месечно ниво,
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Одлични и динамични услови за работа,

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност,
 • Работно познавање на компјутери.

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти .

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: davorjov1@gmail.com со задолжителна назнака ”Келнери/ки".

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

Контакт телефон од 08:00-16:00 часот, 070/306-424

КЛИКНИ