Civil Engineer

За компанијата: Бехтел со партнерот ENKA се избрани од Владата на Северна Македонија да изградат два нови автопати во земјата. Првиот, познат како коридор 8, е рута исток-запад што ги поврзува Јадранското Море и Црното... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »