Агроном

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 7 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 11.07.2020
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Гевгелија

 

ЕСИ (Employment Services International) за потребите на една агрономска фирма која се бави со земјоделие, и која континуирано вложува во унапредување на механизацијата за обработка на земјоделските култури, објавува оглас за работна позиција:

 

Агроном - Реон Гевгелија

 

РАБОТНИ ЗАДАЧИ И ОДГОВОРНОСТИ:

 • Ги насочува комитентите на квалитетно и навремено извршување на сите агротехнички операции;

 

 • Изготвува план на активности на неделно и месечно ниво;

 

 • Врши внесување на податоци од терен во годишни картони;

 

 • Контрола на сите процеси на насадите;

 

 • Создава и одржува директни контакти со комитентите.

 

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ, ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

 

 • Завршено високо образование од областа на агрономијата;

 

 • Претходно работно искуство во областа;

 

 • Познавање на англиски јазик;

 

 • Одлично познавање на MS Office;

 

 • Активен возач, Б-категорија;
 • Добра психо-физичка подготвеност;
 • Комуникациски вештини, ориентираност кон тимска работа, доверливост, чесност, лојалност, непристрасност, одговорност.

 

НУДИМЕ:

 • Работно време: 40 часа неделно;
 • Времетраење на вработувањето: 6 месеци со можност за продолжување
 • Следење на континуирани обуки
 • Годишен одмор според законски одредби

 

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на [email protected] и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[email protected], www.esi.mk