Работа во Струга и Охрид

 • Објавен пред 10 месеци
 • Винком
 • Активен до 22.09.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Струга

ПОТРЕБНИ НИ СЕ КАНДИДАТИ
ЗА ПРОДАЖБА НА  СЕТ ЗА ХИГИЕНА НА ДОМОТ

Приклучете се на тимот кој 100 години е најуспешен во светот од областа на промовирањето

ЛИЧЕН ПРОФИЛ:

 • Одлични комуникациски и презентациски вештини
 • Висока мотивираност, самоиницијативност
 • Тимски „играч“, со развиени лидерски способности

ПОТРЕБНИ УСЛОВИ:

 • возачка дозвола Б категорија
 • АНГЛИСКИ или АЛБАНСКИ јазик
 • комуникативност
 • место на живеење Струга или Охрид

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ИНТЕРВЈУ!

Вашиот телефонски број и кратка биографија пратете ги....

КЛИКНИ