Оператор - албански јазик (работа од дома)

Паблик Медиа ДОО - Скопје има потреба од оператор со одлично познавање (пишување) албански јазик 

Потребни квалификации:
1. Пишување литературно албански јазик.
2. Одлични комуникациски вештини.
3. Основни познавања на социјални мрежи
4. Трпеливост со клиенти.

На кандидатите им нудиме:
1. Можност за напредување.
2. Фиксна плата + бонуси од продажба
3. Платена обука
4. Плата: 18.000ден. - 30.000ден.
5. Работа од дома

Испратете ја Вашата биографија (CV) на [email protected] со назнака "ОПЕРАТОР НА АЛБАНСКИ ЈАЗИК"


Само одреден број на селектирани кандидати ќе бидат известени и повикани на тестирање и разговор.