Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на: - 2 стручни со

  • Објавен пред 3 месеци
  • Демах Нова
  • Активен до 18.05.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

  • 2 стручни соработници (медицински претставници) за територија на Р. Македонија:

Потребни квалификации:

- високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет),

- активно познавање на англиски јазик,

- одлично познавање на MS Office,

- положен возачки испит (Б категорија)

- место на живеење во Скопје.

 

Вештини и способности:

- одлични комуникатори, аналитичари и организатори,

- стручност и елоквентност, енергичност,

- претприемачки дух, успешно продавање на производ или услуга,

- справување со работа под притисок, исполнување таргети,

- задолжително претходно работно искуство  при групни презентации и работа на терен.

 

Нудиме:

- работа во динамична средина, млад тим од стручни лица, добри услови, врвна обука, можност за докажување на вашите професионални способности, интернационална кариера.

 

Одговорности:

- презентирање и промоција на ОТЦ препарати и диететски суплементи преку редовни посети на лекари и фармацевти.

 

Сите заинтересирани кандидати да достават CV, фотографија и мотивационо писмо на македонски јазик на e-mail: career@demaxnova.com

Огласот трае до 31.05.2019 година

КЛИКНИ