Инсталатер на електро кабли, нискострујни кабли и опрема - Скопје

МГ ФИБЕР ОПТИКА Дооел - Скопје започна со своите деловни активности во јули 2010 година. Веќе 14 години успешно работи и ги опслужува и потребите на своите клиенти. Главна дејност на компанијата е инсталација на нискострујни кабли , ИТ опрема, поврзување и одржување фибер-оптички мрежи на територија на Р. Македонија.

Опис на работата

 • Инсталирање на слабострујни инсталациони кабли.
 • Инсталирање на електро кабли
 • Инсталирање на оптички кабли
 • Инсталирање на мрежна опрема.
 • Поврзување, сплајсување и сл.

Услови

 • Завршено средно училиште
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Работа на терен
 • Работа на мала висина
 • За предност за смета претходно работно искуство во ИТ или Електроинсталатерски компании, и работа со фибер оптички кабли
 • Одговорност, тимска работа
 • Комуникативност, флексибилност

Квалификации:

 • Средна стручна спрема
 • Возачка дозвола:B

Што нудиме

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим кој постојано расте, тогаш аплицирајте со кратка биографија (CV).

Вид на работа:

На определено време, На неопределено време.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »