General Administrator

 • Објавен пред една недела
 • Декра
 • Активен до 04.08.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ОПИС НА КОМПАНИЈАТА

Во име на својот клиент АУТОМОБИЛИ ГРОУП ДОО Скопје, увозник за марките Jaguar и Land Rover за Македонија и Косово, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 • General Administrator

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Oрганизација и логистика на транспорт;
 • Водење на потребната документација согласно стандардите и процедурите;
 • Спроведува истражување на задоволството на клиентите по пат на телефонска комуникација;
 • Одговара на телефонски повици и електронска пошта согласно потребите на клиентите;
 • Пречекува клиенти, водејќи грижа за нивните потреби;

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Минимум 2 години работно искуство во областа нa услужни дејности, продажба и грижа за клиенти;
 • Високо образование – завршен Економски или Машински факултет, ќе се смета за предност;
 • Возачка дозвола – Б категорија;
 • Афинитет кон возила;
 • Познавање на административно и финансиско работење.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одлично познавање на англиски јазик; Владеење на втор странски јазик ќе се смета за предност;
 • Исклучителни комуникациски и интерперсонални вештини;
 • Развиени вештини за продажба ќе се сметаат за предност;
 • Ориентираност кон клиенти;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Одговорна и лојална личност;
 • Напредно познавање на Microsoft Office;

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Клиентот нуди можност за континуиран професионален развој.

Работно време: Понеделник-петок 08:30-16:30h. Секоја втора сабота 09:00-14:00h.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 03/08/2020

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ