Советник за продажба

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »

Триглав осигурување Живот

Објавува оглас за пополнување на 2(две)работни места

СОВЕТНИК ЗА ПРОДАЖБА

Критериуми за аплицирање:

  • Високо или средно образование од економска или сродна област;
  • Познавање на работа во Microsoft Office;
  • Одлични комуникациски, организациски и презентациски вештини;
  • Амбициозност и желба за учење;
  • Самоиницијативност, проактивност, одговорност и насоченост кон остварување на продажни резултати;
  • Дозвола за управување на моторно возило од Б категорија.

Услови:

  • Избраните кандидати ќе работат со полно работно време-неделно работно време е 40 часа;
  • Континуирано посетување на обуки;
  • Можност за напредување и кариерен раст согласно работната успешност;
  • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим.

 

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА                                                                       Триглав осигурување Живот АД Скопје

-биографија (CV)

-мотивационо писмо

Заинтересираните кандидати се молат своите пријави да ги достават најдоцна до 10.02.2022година на адреса: Булевар 8-ми септември, бр.18 кат 2, 1000 Скопје или на е-mail адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот] ,

Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Со праќањето на апликацијата за вработување, се согласувате Вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на Триглав Осигурување Живот, АД Скопје, сè додека не нè контактирате за да ја повлечете вашата согласност. Доколку Вашите квалификации одговараат на нашите потреби, ќе Ви се обратиме за да Ве повикаме на разговор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »