Сервисер

  • Објавен пред 9 месеци
  • ЕНЕРГИЈА доо
  • Активен до 16.03.2018
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Фирмата ЕНЕРГИЈА доо овластен увозник и дистрибутер на светските лидери во климатизација, ладење и греење CARRIER и TOSHIBA има потреба од:

 

Сервисер за сервисирање и одржување на фреонски системи: чилери, топлински пумпи, клима уреди итн.

  • ССС електро или машински.
  • Стручно познавање на фреонски системи и клима уреди.
  • Возачка дозвола Б категорија.
  • Познавање на Англиски јазик – основно ниво.
  • Работно искуство во областа се смета за предност.

 

Ве молиме Вашето CV доставете го на e-mail info@energija.com.mk најдоцна до 26.03.2018.

 

КЛИКНИ