Продавач

За компанијата: Баукит е компанија чија основна дејност е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Производи: • Гарден црева • Скали • Скелиња • Тркала • Машини и алат за... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • БАУКИТ ГРУП ДОО
  • Активен до 13.03.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Компанијата БАУКИТ ГРУП ДОО, има потреба од ангажирање на продавач за во нов продажен салон во Скопје, во населба Влае во близина на населба Александрија.

Асортиманот на производи, предмет на продажба, опфаќа голем избор на рачен и електричен алат, скали и скелиња, како и останат придружен асортиман за градежништво и индустрија.