ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАТЕР МОНТЕР СО СПЕЦИЈАЛНОСТ ЗА НИСКОНАПОНСКИ ИНСТАЛАЦИИ- СО РАБОТНО ИСКУСТВО

  • Објавен пред 5 месеци
  • Итек Системс Дооел
  • Активен до 09.12.2018
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

ИТЕК СИСТЕМС ДООЕЛ СКОПЈЕ е компанија која се занимава со проектирање и изведба на електрични инсталации и инсталации на безбедносни системи (видео надзор, системи против провала и кражба, противпожарни системи, системи за контрола на пристап и контрола на работно време, видеодомофонија, автоматизација на врати и паркинг системи и др.) и е фирма која бележи постојан подем има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:

 

ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАТЕР МОНТЕР СО СПЕЦИЈАЛНОСТ ЗА НИСКОНАПОНСКИ ИНСТАЛАЦИИ- СО РАБОТНО ИСКУСТВО

Потребни квалификации:

  • ССС – техничка насока
  • Возачка дозвола
  • Тимски работник со изразени организациски способности

-

  • Одговорен, самоиницијативен, мотивиран, лојален
  • Англиски јазик

 

Добиени услови: Загарантирана работа со долгорочни планови и договори, загарантирана плата која ќе биде во постојан раст, бонуси, навремена исплата на плата, фиксно работно време само во прва смена, постојано напредување и учење на нови работи во нашата област, флексибилност и многу други бенефити.

Вашето CV испретете го на irena@itek.mk до 31.12.2018

КЛИКНИ