Мајстор

Активни огласи од АНЕТА КОМПАНИ ДООЕЛ:

одржување на двор - работнички за пакување - rabotnicki za pogon-klanica - Мајстор

Фирма од Скопје има потреба од мајстор за одржување на машини во прехрамбен погон, пожелно е познавање на електрика и машинство плата по договор

апликации исклучиво на маил со назнака,, за мајстор,,


 

КЛИКНИ