ЕКОНОМИСТ/КА EK-FIB/001

 • Објавен пред 6 месеци
 • ФИБЕРНЕТ М-К
 • Активен до 21.01.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ФИБЕРНЕТ М-К:

ИНСТАЛЕР НА МРЕЖНА ОПРЕМА IM-FIB/007

Компанијата ФИБЕРНЕТ ДОО Скопје е дел од мултинационалната групација на компании во регионот на Западен Балкан. ФИБЕРНЕТ ДОО е специјализирана во Business-to-Business сегментот, услужувајќи бизниси и компании од сите сектори. Компанијата е една од водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на слабострујни системи, оптички мрежи, комплексна инфраструктура, резервно напојување, електрични инталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Тимот на ФИБЕРНЕТ ДОО Скопје е составен од високо квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област. Тимот е во постојан пораст, па поради тоа во моментов компанијата има потреба од вработување на нови лица за работно место – ЕКОНОМИСТКА.


ЕКОНОМИСТКА EK-FIB/001

Одговорности и работни задачи:

 • Набавка на материјали за инсталатерските тимови
 • Пресметка на сработени активности
 • Директна комуникација и координација помеѓу телеком операторите и инсталатерските тимови
 • Евиденција на документи во програм Excel, соодветно од видот на документот
 • Изготвување фактури за извршените услуги
 • Споредби, контроли, анализи и извештаи на дневно, месечно и 6-месечно ниво
 • Придржување во целост на интерните политики и процедури

Потребни квалификации и способности:

 • Завршено средно образование во соодветната област (за предност ќе се смета високо образование)
 • Задолжително познавање на MS Office пакетот (за предност ќе се смета напредно познавање и искуство во негово работење)
 • Пожелно е но, не и задолжително претходно работно искуство на наведената позиција
 • Високо развиени аналитички и комуникациски способности, посветеност, лојалност, доверливост, комуникативни и презентерски вештини, вештини за организирање, капацитет за тимска и индивидуална работа
 • Стрпливост и развиено чувство за детекција на грешки
 • Љубопитност за учење на нови технички компоненти и концепти

 

Доколку сакате нови предизвици и сакате да напредувате во кариерата, тогаш придружете му се на нашиот успешен тим кој оди напред. Аплицирајте на e-mail vrabotuvanje@fibernet.mk, со ЗАДОЛЖИТЕЛНО НАЗНАЧУВАЊЕ НА РАБОТНОТО МЕСТО за кое аплицирате, во случајов ЕКОНОМИСТКА ЕК-FIB/001.

Огласот ќе биде активен до 21.01.2019 година.

КЛИКНИ